JOM LA JOIN NI ..KLIK DULU !

KAWAN2 SAYA

MEH JOIN

SAYANG KAMU SANGAT2

Friday, August 27, 2010

MENANG DUIT RAYE SEHINGGA RM200





Saya mahu memenangi DUIT RAYA daripada cdiqlife.com kerana dah jadi trendkan duit raya sinonim dengan hari raya,tanpa duit raya tak meriah la rasanya hari raya tu,kanak2 paling suka bila raya kerana leh kutip duit raya banyak2,setahun hanya sekali leh kumpul duit raya ni kan! duit raya hanya tuk anak2 yg kecik2 je,yg masih sekolah,dah besar2 ni jarang dah dapat duit raya,lagi2 kalau dah kerja kena pulak bg duit raya,emmm nak menang DUIT RAYA ni kerana nak bg my mom beli persiapan tuk pagi raya nanti,daging ke,ayam ke,ketupat ke,kuih ke apa2 la lagi,tahun ni bajet xde my dad dah lama tak de project so dah lama tak masyuk,wpun i kerja tak la banyak mana gajinya,tak cukup..tu yg join GA ni mana tau leh menang RM,insyallah..

Hadiah Idea Kreatif:
  • Tempat pertama: RM100
  • Tempat kedua: RM30
  • Tempat ketiga: RM20
  • 2 hadiah saguhati: RM10

Hadiah Blog Referral Terbanyak:

  • 3 orang referral terbanyak akan memenangi RM10
referral saya suzieRahman pe lg kawan2 nak duit raya?
join GA ni KLIK SINI ya!!!
jgn lupa NADIAH referral anda!!!

hingga 19SEPT2010

1 comments:

  • farah diaz said...

    sye refer kt nad utk contest ni..heee~

  • Post a Comment