JOM LA JOIN NI ..KLIK DULU !

KAWAN2 SAYA

MEH JOIN

SAYANG KAMU SANGAT2

Monday, January 31, 2011

"[Contest] Jejaka Terhangat Nak Bagi Henpon Free..!!!"



saya nak join contest jejakaTerhangat...
nak tag nana,cikanna,aina,arol,miza dan nurezzat..
join ya! klik SINI...
berakhir hingga 11MARCH2011,11.59malam...
saya nak menang hepon free tu n jadi kenangan terindah sepanjang saya join contest..
tuan blog mmg hebat bt contest hadiah mahal...makin hangat nanti..

MUSLIMAH PALING BERGAYA


saya nak join contest Pn Ermayana...
nak tag cikanna dan imanmom...
klik SINI ya!!
berakhir hingga 7FEB2011...


  1. Jawab 2 soalan mudah:
  • Perlukah Pn Ermayana menganjurkan contest @ G.A pada masa akan datang? Mengapa?
  • selalu2 la anjurkan contest @ G.A
  • supaya ramai yg leh dtg blog Pn Ermayana...
  • bila ramai dtg blog kita maka makin naik traffickan!
  • leh dapat ramai kawan juga follower

  • Mengapa anda rasa anda patut menang contest ini?
  • nak menang hadiah hehehe!! mengancam jiwa,menarik rasa...

1st PRIZE




1. Perfume Multi Purpose 120 ml
2. RM 50.00
3. Telekong sulam penuh diimport dari Bukit Tinggi, Indonesia,details tentang ia klik sini


2nd PRIZE


1.Anak tudung awning keras
2.Selendang
3.Perfume Multi Purpose

3rd PRIZE

1.Selendang
2. Anak tudung awning keras

sorry r contest ni dah habis awal....dah ada keputusan pun
it's ok kan kalau biar je n3 ni...

MAMA KYRA 1st GA


Saya nak join GA MamaKyra..
GA akan berakhir pada 26FEB2011...
jom join ramai2...klik SINI...
saya nak tag arol

1st GA PEARL BY MOON



saya nak join GA Munirah..
saya join GA ni kerana saya minat join GA,
dapat ramai kawan dan kalau menang leh dapat hadiah..
Antara warna putih,peach dan hitam....
Semestinya saya akan memilih warna hitam.
Saya suka warna hitam ni sebab nampak ceria,hitam tu menawan kan!
warnanya tak mudah kelihatan kotor..

saya nak tag:-

Tarikh tutup pada 14FEB2011
klik SINI kalau nak join...

WIN A FREE BAG FROM BABYIBU!!!



Jom join Win A Free Bag From BabyIbu!!!
contest berakhir pada 25FEB2011..
nak join jugak??? klik SINI...

Organize Anne yang bernilai RM 52 daripada BabyIbu Shoppe
9 voucher bernilai RM190 daripada Tote Boutique





1st GIVEAWAY BESDAY 23th


saya nak join GA Umiezul...
happy b'day ke23..muga apa yang dihajati senantiasa tercapai..
jom join ramai2..klik SINI...
berakhir hingga 17FEB2011...
nak tag arol,kin dan nur_eimi...

CONTEST KAMI POSE COMEY....


saya nak join contest Amni..
mencari seorang pemenang:hadiah berupa handset Apple iphone
OR
RM100 +TOPUP 50...
(law menang pilih salah 1 je hadiah k)
tarikh tutup 25FEB2011
nak join klik SINI...
kenapa saya join contest ni.
nak menang hadiah hanset apple iphone tu!!

saya nak tag kin,arol,nur_eimi dan imanmom...
jom join ramai2...

AWOKPENYU.KIDZ GIVEAWAY

GA awokpenyu.kidz..

berakhir hingga 25FEB2011..
nak join klik SINI ya!!

JOM JOIN CABUTAN BERTUAH RAFLESSIA COLLECTION NAK??


Nak join cabutan bertuah di Raflessia collection..
bertuah boleh dapat tudung free kan!
jom join ramai2 klik SINI..
berakhir hingga 6MARCH2011...

Sunday, January 30, 2011

SHA : Lucky Draw >> Cabutan Bertuah My Followers S.H.A.I.Z.H.A.R


sesiapa yang jadi pemenang lucky draw S.H.A.I.Z.H.A.R...

topup rm3..
jom la join...klik SINI...
berakhir hingga 16FEB2011,11.59malam
saya follower ke176


Saturday, January 29, 2011

Angpaw CNY TOPUP from thenameisia


saya nak angpow dari Lia jugak...
saya nak tag cikanna...
klik SINI tuk join ya!
berakhir hingga 8FEB2011,11.59malam..


MY FIRST BLOG GIVEAWAY


Saya nak join GA di happyfeet-pingu...
berakhir pada 28FEB2011...
nak join klik SINI...

SINFULLY STITCHED - MY FIRST GIVEAWAY


Sinfully stitched - my first giveaway

oleh PapaKeeChee...
nak join klik SINI..
GA berakhir pada 9FEB2011...

MY FIRST G.A ~ 1st YEAR ADAM FIRDAUS


saya nak join GA Hayati...
happy b'day adam..muga besar nanti jadi anak kebanggaan ibu ayah ya!
tarikh tutup hingga 22FEB2011..5petang
jom join ramai2,klik SINI.....

'TEPUNG DAN KEK'


Saya nak join GA MamaMirza...
jom la join jugak,klik SINI...
berakhir hingga 31JAN2011...
saya teka nama penuh kanak2 comel tu..
muhammad akif Mirza bin muhammad hijrah
muhammad harraz Mirza bin muhammad hijrah...

1s't GIVEAWAY MEAW MAKAN TOMATO


saya nak join GA bersama meaw $ tomatoKering...
jom join ramai2 klik SINI...
GA berakhir pada 12FEB2011..

SPLENDID SURPRISE GA !!!!!


saya nak join GA diaryhati-nur dan musnida-bakery...
klik SINI untuk join..
saya nak tag cikanna,imanmom dan arol..
GA berakhir pada 4FEB2011..

♥ DILAWI♥GIVEAWAY ♥


jadi tag nisa dan aina..
jom join tau!...klik SINI..
GA berakhir pada 28FEB2011..

YAYA 18th BIRTHDAY GIVEAWAY


Salam n happy birthday ke18 Yaya...
muga sehat2 selalu n makin comel..
sempena hari lahir yaya yang ke18 nieh,saya harap sangat2 dapat dapat hadiahkan dia 18 kuntum bunga ros putih,lambang yaya dah 18tahun..
yang terselit sekeping kad tulisan tangan saya yang cantik paling kreatif...
malam nya akan diadakan jamuan kesyukuran....
ok,saya nak tag semua kawan2 saya..
GA berakhir hingga 6FEB2011,11.30malam..
klik SINI dulu ya!!

SAYA NAK HADIAH HARI JADI DARI YANAMIB




Happy b'day ctLiYana..
muga makin cantik ya!..
saya nak tag arol dan kin...
jom kawan2 join ya!..klik SINI...
berakhir hingga 31JAN2011...

" LUCKY FOLLOWERS ~ SAYA MAU HADIAH"


"LUCKY FOLLOWERS ~ SAYA MAU HADIAH"jom follow adikManis ni,nama dia Misz Sheyla...ada hadiah lumayan menanti pemenang..jom follow ramai2...klik SINI ya!!berakhir pada 31JAN2011...

GIVEAWAY CORETANKU


Nak hadiah baju muslimah kat bawah tu?look cute..
meh join GA sisAnamarza....
tarikh tutup GA 7FEB2011...
nak join klik SINI ya!!!


Friday, January 28, 2011

RAFOLIAN::~ FIRST GIVEAWAY

saya nak join GA Rafolian..

jom lah join ramai2..klik SINI ya!...
GA berakhir hingga 27FEB2011,11.59malam..
saya nak tag arol,kin dan nisa..

WARNA INSPIRASIKU






saya nak join warna inspirasiku oleh Nisa...
lama dah Nisa ajak saya join contest dia..
hari ni baru berkesempatan buat n3..
mari join ramai2 untuk tambah meriahkan contest ini...
contest berakhir hingga 19FEB2011..
klik SINI nak keblog Nisa ya!..

kawan2 nak tahu warna inspirasi saya??
ok,ok saya suka sangat warna hijau..memang suka..warna lain pun suka juga,
tapi hijau pilihan pertama saya....

kenapa saya pilih hijau?..
kerana bila lihat apa2 yang warna hijau ada ketenangan dan kedamaian disitu..
bila saya ada masaalah saya lihat daun2 hijau saya belek2 kurang sikit masaalah saya..
tarik napas dalam2 dan lepaskan kita akan rasa tenang selepas tu..
lihat alam keliling kita akan lihat hijau ada dimana2...

gambar2 kat atas tu saya google ya!

MY BIRTHDAY GIVEAWAY



saya nak join GA puanNina atau IBU..
Selamat hari lahir..
GA berakhir pada 12FEB2011..
nak join klik SINI ya!
saya teka tarikh besday puanNina pada
1. 11FEB2011
2. 12FEB2011..

Thursday, January 27, 2011

UMMI ZAYDA 1ST GIVEAWAY...YAYY~~


saya nak join GA UmmiZayda..
happy 1st anniversary sis dalam dunia blogging ni ya!..
jom la join ramai2...klik SINI...
GA berakhir hingga 25FEB2011...

GIVEAWAY ALIA OHH ALIAA !


saya nak join GA Alia-azmi..
saya nak tag arol,kin dan nurezzat..
jom la join...klik SINI ya!
GA berakhir pada 14FEB2011..
blog alia simple look cute n like pink kan!
warna lembut yang semua para gadis suka..
tak berat n laju bila loading..


GA KEMBALI LAGI


nak join GA di KasihArtika..
sempena setahun dah berblog..
tahniah sis...macam2 ada...
GA berakhir pada 30JAN2011..
saya nak tag arol,kin dan nur_eimi...
klik SINI ya!!!

CONTEST COOL MODEL KERETA BERGAYA


Saya nak join contest UnaBudakBaeq..
possing ngan kereta..
leh ke una sis jadi model ni???
saya nak tag arol,cikanna,nur_eimi..
join tau!! klik SINI....

CONTEST HOLIDAY UMMI 2011


Saya nak join contest Ummi..
salah satu syarat contest kena teka tempat percutian Ummi nanti
(cuti Chinese New Year 3-5FEB2011)
saya teka Ummi akan ke Pulau Langkawi..
saya nak tag nurezzat dan arol
contest berakhir pada 15FEB2011..
nak join klik SINI...

nie gambar percutian saya ketika di Bukit Bendera Penang...


:: COMEBACK GA - lalalalalaaaaaa ::


Saya nak join GA LizzErol...
kena jawap soalan dulu..
1.Tarikh perkahwinan...22MEI2009
2. Tarikh kelahiran putera sulung...7JUN2010

GA berakhir pada 1FEB2011..
jom la join ramai2..klik SINI...

Contest menangi set Sauna Diamon, Cek Tunai & 5CoNtEsT Menangi Set Hadiah Misteri....!!!


Contest menangi set Sauna Diamon, Cek Tunai & 5CoNtEsT Menangi Set Hadiah Misteri....!!!

contest diadakan di blog http://www.saunamu.com,milik Puan NawalFisya
hadiah yang ditawarkan sangat lumayan..
jom la join ramai2,klik SINI..
contest berakhir pada 15FEB2011...
sekiranya berminat nak membeli mandian sauna saya syorkan beli la di
E-SHOP@WISH'S kerana di sini terdapat banyak jenis produk sauna seperti:-




SAUNA DIAMON

Ciri- Ciri Sauna Diamon:
-Terdapat empat warna menawan, iaitu silver, biru, merah danpink.
-Mempunyai rangka yang perlu dipasang. Amat mudah untuk dipasang kerana tidak mempunyai skru.
-Tidak boleh dilipat.
-Kelihatan cukup eksklusif, dengan kawalan remote control, kain tahan panas dengan 3 lapisan dan mendapat jaminan 1 tahun.
-Mendapat kelulusan daripada Suruhanjaya Tenaga Malaysia
-Mendapat khasiat yang terbaik hasil amalan bersauna secara konsisten spt badan menjadi lebih langsing, kulit lebih cantik, menyahkan toksin didalam badan, membuang kolestrol dan lain-lain.
Komponen Sauna Diamon:
1. Bathtub
2. Steamer Pot dan Remote Control
3. Steamer Hose
4. Batang PVC

Harga: RM390.00 (N/P: RM560.00)
Percuma: Herba 1 Pek (5 Uncang) dan Pengurut Kaki
Kos Penghantaran Gdex Express:
Semenanjung Malaysia: RM10
Sabah/Sarawak: RM50



GIVEAWAY EYSHA





Happy 6th anniversary sisEysha..
muga bahagia hingga keakhir hayat..
dalam melayari bahtera perkahwinan..
saya nak tag arol,kin dan nur_eimi..
jom la join..klik SINI ya!
GA berakhir hingga 9FEB2011..

Hadiah 1st
BESERTA TISU2 ....