JOM LA JOIN NI ..KLIK DULU !

KAWAN2 SAYA

MEH JOIN

SAYANG KAMU SANGAT2

Tuesday, August 31, 2010

GIVEAWAY FOR HEALTY 2010

ni n3 melekat hingga 31ogos2010...

tuk n3 baru sila scroll kebawah ya!!!




Harga Biasa : RM1.50/pcs( WITHOUT POS )
Jauh lebih murah berbanding jenama lain di pasaran

OFFER! PENGENALAN PAKAGING BARU...
HARGA TERMASUK KOS PENGHANTARAN

50 - 99pcs = RM 1.10
100 - 499pcs = RM1.00
500 - 999pcs = RM 0.90

Faedah dan Manfaat Menggunakan Foot Detox Patch :-

Dengan menggunakan Foot Detok Patch ini, anda dapat membuang toksin dalam badan tanpa mengambil sebarang ubat untuk di makan dan hasilnyaanda akan :

- Badan menjadi lebih segar dan bertenaga
- Mengurangkan alergik
- Meningkatkan kadar metabolisma dalam badan
- Mengurangkan kadar tekanan darah tinggi
- Mengurangkan sakit sendi
- Meningkatkan sistem imunisasi badan
- Melancarkan perjalanan darah
- Mendapatkan tidur yang lena
- Boleh mengurangkan berat badan
- Mengurangkan bau kaki

@@@@@@@@@@@@@@@@@@

HUBUNGI KAMI :
SMS / CALL : 019-7332577 (NUR)
YAHOO MESSENGER : dnurboutique@yahoo.com
EMAIL : dnurboutique@yahoo.com


BAYARAN.....

MAYBANK : 101311031245
CIMB Acc : 01160029226520
WESTERN UNION (OVERSEA CUST)
Noor Afzan Binti Tamsir
####################################


Hadiah adalah
50kpg detox foot patch & sehelai tudung x 3 org
Saguhati : sehelai tudung x 10 org
join giveaway
di
sehingga
31OGOS2010
nak join KLIK SINI ...

Monday, August 30, 2010

GOLDEN OPENING OF GIVE-AWAY EVENT


GOLDEN OPENING OF BEADING4sale,
blog for a lot of attractive DIY accessories.
to share reasonable price of DIY accessories with feller crafters,



jom kawan2 join GA ni...
kalau menang ....

hadiahnya
A pair of gold plated earrings hook,
2 4mm gold color lampwork, 2 filigree spacer beads, 4 35mm headpin

Kalau nak join KLIK SINI...
GA berakhir hingga 18SEPT2010 (SABTU) 11.59pm


ENVEEUS.COM First Contest Is HERE!!



Contest ENVEEUS.COM
semua boleh menyertainya tak kira bloggers Malaysia dan antarabangsa...
saya nak join GA ni...mana tahu ada rezeki boleh menang hadiah yang ditawarkan..
orang kata tuah ayam nampak dikaki,tuah manusia sape yang tahu..
tak salah mencuba,kalah menang adat bertanding,menang dapat hadiah,tak menang tak pe...
leh cuba lagi dan lagi..

mesti ada syarat kan!

Syarat-syarat untuk menyertai contest ni ialah..

  1. Bila nak sertai contest yang macam ni, sudah tentu korang perlu menjadi follower kepada blog Enveeus.com. Tu biasa la. Sebab senang nak dapat update tentang contest tersebut.
  2. Korang kena tulis pasal kontest ni dan juga tentang blog Enveeus.com di blog korang. Dan jangan lupa masukkan link http://www.enveeus.com dalam post tersebut. Post boleh dalam Bahasa Melayu ataupun Bahasa Inggeris.
  3. Korang juga jangan lupa add kat Facebook atau Twitter.
  4. Bila dah ikut syarat-syarat kat atas ni, korang jangan lupa nak hantar blog post permalink contest tersebut. Sama ada Malaysian Entries ataupun International Entries.

Hadiah2 yang ditawarkan jgk cukup lumayan.
Kategori Malaysia Bloggers:
  1. RM 200 cash bersama satu review blog pemenang di blog Enveeus.com
  2. RM 150 cash bersama link blog pemenang yang akan diletakkan di atas blog selama 15 hari.
  3. RM 80 cash.

Kategori International Bloggers:

  1. USD 25 cash & 10,000 EC credits
  2. USD 15 cash & 5,000 EC credits
  3. USD 10 cash & 2,500 EC credits

*hadiah contest akan diberikan melalui Maybank2u (Malaysian Blogger) & Paypal (International Blogger)

Contest ini bermula 18OGOS2010 hingga 30SEPT2010,banyak masa lagi,kalau ada masa jom kawan2 join,mana tahu kawan2 ada la pemenangnya...Kalau nak join KLIK SINI YA!!!!

PENAJA
Meow Diaries 1,000 EC credits
Mariuca's Perfume Gallery 1,000 EC credits
Mariuca 1,000 EC credits
Unsolved Mysteries In The World 2,312 EC credits

Bukan tu saja. Contest ni turut memberikan hadiah special kepada mereka yang layak.

  1. Kepada mereka yang memberi Referrer tertinggi tak kira la melalui Facebook ke Twitter ke bakal memenangi FREE space di sidebar blog Enveeus.com.
  2. Kepada blog post yang paling kreatif juga akan memenangi hadiah misteri

SALAM KEMERDEKAAN KE53-2010


Merdeka! Merdeka! Merdeka!

Syukur byk2 kita kepada Allah S.W.T kerana menganugerahkan nikmat keamanan dan kesejahteraan untuk negara kita. Esok 31OGOS2010,SELASA genap 53 tahun kita meraikan Hari Kemerdekaan negara kita MALAYSIA..
Sudah pasti banyak perubahan yang boleh dilihat setelah mengharungi pelbagai cabaran,dugaan dalam menjayakan misi dan visi bagi memartabatkan nama Malaysia. Kejayaan dan keamanan negara dapat dilihat daripada keharmonian hidup rakyat yang berbilang kaun dan bangsa.
Saling hormat-menghormati dan mematuhi perlembagaan Rukun Negara.Semuanya menjamin kerukunan hidup dalam sebuah negara majmuk seperti Malaysia.Kita boleh terus hidup aman dan bersatu padu..

KONTEST PERADUAN PIC CNTIK


nak join GA kat blog NURULHUDA la,

mana tahu ada rezeki kat situ leh menang hadiah..


GA ni hingga 16SEPT2010,
lama lagi tu,
jom la kawan2 join sama,
mana tau tuah memihak pada anda..
nak join KLIK SINI

MOMEN SEDAP RAMADHAN GIVEAWAY

jom join GA kat SINI


gambar ni saya tengah berbuka kat food court di kuantan parade,
sorang je tengah makan rojak ayam...




kat FAME.STYLE.FAB macam2 ada produk yang dijual,antaranya detox foot,banyak kegunaannya,antaranya buang toxic dalam badan,Hah! pada yang rasa2 dalam badan banyak toxic tu cuba la produk ni k,muga letih2 ganti bertenaga
cuba jangan tak cuba

::HEALTH PRODUCT (DETOX FOOT PATCH)::

**DETOX FOOT PATCH FUNCTIONS:

- detoxification
- slimming
- metabolism
- enhance immunologic
- prevent constipation
- improve skin condition
- prevent smelly foot
- cell activation
- anti-aging
- support blood circulation
- improve quality of sleep
- help to relieve the burden on the immune system



**PRICE : RM20.00 FOR 10 PCS
**MUST BUY AT LEAST 10 PCS
GA ni hingga 31 AUGUST 2010
nak join KLIK SINI

HADIAH PERTAMA;
If pemenangnya girl
AURAENERGY PERFUME - INSPIRED BY BODY SHOP APPLE BLOSSOM
If pemenangnya guy
AURAENERGY PERFUME - INSPIRED BY DUNHILL DESIRE BLUE
BOTH SPONSORED BY AFIQ

HADIAH KEDUA;
SEHELAI SHAWL YANG CANTEQ MENARIK LEH GUNA TIME RAYE NANTI

Sunday, August 29, 2010

BAJU RAYA CONTEST-CHENTA HATI MID


jom join GA KHUMAERA,
baju raya contest,
sempena hari raya AidilFitri yang bakal menjelma tak lama lagi

BAJU RAYA INI PALING VOGUE kerana....
baju raya ni saya sendiri yang jahit,tak la pandai mana tang yang susah mom yg jahitkan hehe,nak cite la leher dia mom yang tebuk kan, tersilap,serasa saya dah ukur tengah2,tanpa check-up mom terus je potong,tgk2 leher dia pendek,maknanya yg depan tu pendek yg belakang pjg,sepatutnya leherkan tgh baju...emmm ptg tu g kedai kain cari lagi kain tu,nasib baik la ada...kalau tak beraya la ngan baju lama je..

harap2 saya menang la kan,
kalau menang nak telekung sulam dari JOGJAKARTA,
boleh kan!!!

saya nak TAG

kawan2 lain nak join KLIK SINI !!!
hingga SUNDAY, 12 SEPT 2010, JAM 12 TGHARI

CANTIK ITU KAMU CONTEST 4 YOU!!

nak join GA kat blog NADIC atau MAWARPINK,

dah last minit ni,harap2 diterimala ya...
ada masa lg kalau nak join,
gambar yg saya letak ni gambar raya tahun 2009
harap2 la leh menang...


kalau saya menang saya nak hadiah yg kat bawah ni,
boleh kan,nak bagi kat my mom

Saturday, August 28, 2010

I LOVE U CONTEST







gambar ni diambil masa raya tahun lepas 2009,
semua adik perempuan saya,
saya sayang mereke kerana...
kawan masa susah masa senang,masa suka masa sedih..
mereka menghiburkan,

hingga 30SEPT2010
nak tag

BERI SAYA PELUANG

GIVEAWAY CONTEST





salam dan happy B'day to u NAZIFA MAZNI,
ke 26 tahun,eh sama ngan hari lahir saya la..
only my mom wish me, kawan2 tak de pun wish
hehehe x pe la diorg lupa kot dah lama tak jumpa masing2 sebok,



GA ni hingga 5SEPT2010..


kalau menang tudung atas tu jadi pilihan,

pe lagi kawan2 jom join...