JOM LA JOIN NI ..KLIK DULU !

KAWAN2 SAYA

MEH JOIN

SAYANG KAMU SANGAT2

Saturday, August 21, 2010

AWARD LAGI





dapat Award lagi,rasa cam artis popular je dapat award
pape pun thanks kat Kin yang cute tu bagi saya award ni,
ingat gak dia kat saya

award ni lebih kurang macam award berantai lah
xkene jawab apa2 soalan...simple

saya cuma perlu copy list kat bawah ni
1.Lynn
2.Makbed
3.Lulu
4.Hanis Azla
5.NorShiemah

then, anjakkan setiap name itu keatas satu langkah
letak nama kita kat no 5

1.Lulu
2.Hanis Azla
3.NorShiemah
4.
Kin (sicomel yang tag saya)
5.Nadiah


kemudian tag 5 rakan korang
1.cik Puan
2.hani
3.hassan
4.mama zharfan
5.emieysandra


siap dah...

4 comments:

  • KiN said...

    huhu...alamak comel sgt ke.(blushing)hehe

    nadiah said...

    kena la puji sikit lain kali leh dapat award lagi

    ♥-- emieysandra --♥ said...

    wah..menariknyer award nie,
    nnti emiey wat ea..
    tkut2 silap, nti emiey suh nett tgk yer..

    mekacih tag emiey!
    ~_^

    nadiah said...

    ok emiey

  • Post a Comment