JOM LA JOIN NI ..KLIK DULU !

KAWAN2 SAYA

MEH JOIN

SAYANG KAMU SANGAT2

Sunday, August 29, 2010

BAJU RAYA CONTEST-CHENTA HATI MID


jom join GA KHUMAERA,
baju raya contest,
sempena hari raya AidilFitri yang bakal menjelma tak lama lagi

BAJU RAYA INI PALING VOGUE kerana....
baju raya ni saya sendiri yang jahit,tak la pandai mana tang yang susah mom yg jahitkan hehe,nak cite la leher dia mom yang tebuk kan, tersilap,serasa saya dah ukur tengah2,tanpa check-up mom terus je potong,tgk2 leher dia pendek,maknanya yg depan tu pendek yg belakang pjg,sepatutnya leherkan tgh baju...emmm ptg tu g kedai kain cari lagi kain tu,nasib baik la ada...kalau tak beraya la ngan baju lama je..

harap2 saya menang la kan,
kalau menang nak telekung sulam dari JOGJAKARTA,
boleh kan!!!

saya nak TAG

kawan2 lain nak join KLIK SINI !!!
hingga SUNDAY, 12 SEPT 2010, JAM 12 TGHARI

2 comments:

  • Khumaera Ismail said...

    iyahhhh...empunya contest dtg terjah~!! =)
    baju buat sendri?? WOW..jarang org jahit bj sendri zmn skrg..huhuhu~ same cam sy dulu buat ta jadi..last2 baju kurung jd baju tidur..

    ok...ok cukup selingan td..hehe~

    wlapapepun dear..gudluck ea.. =)

    nadiah said...

    tq dah dtg jenguk n3 saya,
    harap2 la menangkan!!

  • Post a Comment