JOM LA JOIN NI ..KLIK DULU !

KAWAN2 SAYA

MEH JOIN

SAYANG KAMU SANGAT2

Sunday, August 15, 2010

JOM JOIN CONTEST : GIFT TO THE LUCKY PERSON

dah lama jadi follower Aisumi-Style ni,nak join GA dia la...


banyak koleksi cantik2 kat
Aisumi-Style ni rambang mata nak memilihnya,
bling2 n liplap gtu,yg warna macam pelangi pun ada,eh ada ke td?
ala yg warnanya banyak pada satu baju, tu la dia....hehehe
lastly saya jatuh cinta kat baju diatas tu......pink WOW! dah menawan kalbu saya...
kenapa ia menjadi pilihan saya?look cool bila saya pakai with jeans n skirt labuh...gorgeous gtu
sekali pandang macam siti nurhaliza,cantikkan!!! perasaan pulak...dua kali pandang cam cput

saya tahu contest ini dari KIE YU


Hadiah?

  1. Yang Bertuah (lucky draw)
  2. Referral Terbanyak
p/s:"Berkemungkinan gambar yang dipilih dalam entry tu adalah hadiah yang akan dimenangi! tertakluk pada keadaan dan situasi" oh ya ke? nak2...nak dua2

jom la kawan2 join GA ni, letak saya sebagai REFERRAL...
nak juga dapat hadiah kategori tu...
HELP ME PLEASE!!!!!! eeee tk malu
tak pe kan sesekali nak manja2...
apa tunggu lagi tu
Tarikh tamat GA ni akan dibagi tau kemudian,
join dulu...

3 comments:

  • ☺[ai][sUmi]☺Chan said...

    yang.. baju tu dah dalam kategori SOLD.. tgk yang masih ada lagi eyh.. Nway thank join contest sumi..

    Kie-yu said...

    hee :D
    thnx put kie-yu as ur referral
    gud lux yea~

    nadiah said...

    aisumi tak pe saya ltk gambar tu dulu,nnti kalau menang saya cari yg lain...

    Kie-yu it's ok....
    harap2 ada luck kan

  • Post a Comment