JOM LA JOIN NI ..KLIK DULU !

KAWAN2 SAYA

MEH JOIN

SAYANG KAMU SANGAT2

Wednesday, January 12, 2011

NINI D & THE WARNA CONTEST


saya nak join contest Nini D....
contest akan berakhir pada 31JAN2011,11.59malam...
klik SINI ya!!!
saya tag cikanna join sama...

1.apa pendapat anda tentang rekaan tudung sekarang?
terlalu banyak rekaan tudung dipasaran sekarang,terlalu trendy dan bergaya..
banyak pilihan kainnya dari yang murah hingga yang mahal..dari yang mudah n simple dipakai,
xyah letak accsesori yang sarat pun look cute...tudung2 sekarang seperti kain lycra look simple n xyah gosok pun ada..jimat masa kan!!
2.rekaan yang macam mana yang anda suka?
saya suka tudung shawl, kain nya lembut n senang untuk digayakan..
senang juga dicuci..
sesekali suka gak pakai tudung bawal...
'bertudung akan lebih bergaya jika...
digayakan ngan baju yang bersesuaian dengan tudung yang hendak dipakai...
sesuai ngan muka nampak kemas n terletak elok je....
tak lah nanti asyik ada rambut yang berlumba2 nak keluar..
sesuai dengan majlis apa yang nak dihadiri...
bila bertudung tapi pakaiannya menjolok mata n mengghairahkan
pun tak elok jugakkan!..
usahlah terlalu banyak pin brooch yang diletakkan....
look simple lagi bagus..
bertudung lah dengan gaya sendiri dengan niat yang ikhlas kerana Allah...

3 comments:

  • Nini D.. said...

    dear...tq for join..
    wish u luck & follow u too.. :)

    nadiah said...

    tq sis,wish me luck too ya!!

    the warna by ellnani said...

    tq for joining :), jln2 cr pemenang nih..hehe

  • Post a Comment