JOM LA JOIN NI ..KLIK DULU !

KAWAN2 SAYA

MEH JOIN

SAYANG KAMU SANGAT2

Thursday, January 13, 2011

HADIAH TINICRAFT DAH SAMPAI..



look sampulnya basah n koyak..sekarang kan musim ujan..
pihak pejabat pos tolong balut elok2..letak plastik kat luar..
diketip cantik2..
terharu atas kebaikan diorang..
ada note lagi..
terima kasih abang posmen..

hari tu saya join GA kat blog kakTini...
saya salah seorang yang bertuah dapat kain2 tu..
nak tgk keputusan tu kat SINI...no14
macamne saya menang kat SINI....

terima kasih banyak2 ya sis..
nanti kalau dah buat sesuatu ngan fabric scrafs tu saya post n3 ya!!
harap2 menjadi la projek saya tu nanti...
jadi ke????
pada kawan2 yang nak tengok hasil tangan kakTini jemput lah ke TiniCraft..
macam2 ada...cakap je nak yang macam mana,pasti tak menghampakan..


2 comments:

  • aleen aiden said...

    waa..syioknye menang..hu3
    tahniah ye..

    Mr. Swift said...

    Hyee! Singgah sini lepak-lepak jap tadi dan ohh polo anda!
    Heyy btw lawa blog and happy blogging! And happy new year 2011! Sempat lagi kan? :)

    Psst! : Bloggis Comel Buat Perkara Tak Patut Jangan Tiru!

  • Post a Comment