JOM LA JOIN NI ..KLIK DULU !

KAWAN2 SAYA

MEH JOIN

SAYANG KAMU SANGAT2

Friday, January 28, 2011

WARNA INSPIRASIKU






saya nak join warna inspirasiku oleh Nisa...
lama dah Nisa ajak saya join contest dia..
hari ni baru berkesempatan buat n3..
mari join ramai2 untuk tambah meriahkan contest ini...
contest berakhir hingga 19FEB2011..
klik SINI nak keblog Nisa ya!..

kawan2 nak tahu warna inspirasi saya??
ok,ok saya suka sangat warna hijau..memang suka..warna lain pun suka juga,
tapi hijau pilihan pertama saya....

kenapa saya pilih hijau?..
kerana bila lihat apa2 yang warna hijau ada ketenangan dan kedamaian disitu..
bila saya ada masaalah saya lihat daun2 hijau saya belek2 kurang sikit masaalah saya..
tarik napas dalam2 dan lepaskan kita akan rasa tenang selepas tu..
lihat alam keliling kita akan lihat hijau ada dimana2...

gambar2 kat atas tu saya google ya!

3 comments:

  • Nisa' Azman said...

    Gud morning nadiah~!!

    Haha..sori la slalu ajak akw join contest nie, coz mcm xdpt sambutan lak, huhu..

    nway, thnx byk2 coz join ye!!

    nadiah said...

    it's ok ajak saya join!

    saya mmg suka joinkan!cuma kdg2 bila buat contest ni kena ada ide n ambil mood,
    insyallah nnti ramai la yang join tu!
    hadiah pun menarik!!
    kitty saya suka!
    harap2 bertuah la nanti..

    Nisa' Azman said...

    hihi.. dtg evaluate entry awk..
    n dtg click HB awk gak.. ^_^
    Gudluck ye..

  • Post a Comment