JOM LA JOIN NI ..KLIK DULU !

KAWAN2 SAYA

MEH JOIN

SAYANG KAMU SANGAT2

Thursday, March 10, 2011

HADIAH KEMENANGAN SAYA

baru hari ni saya berkesempatan nak buat n3 hadiah2 yang saya dah dapat...

dari kemenangan saya menyertai GA yang diadakan...disebabkan ada hadiah yang dah lama saya terima,
jadi ambil masa nak cari n3 kat blog kawan2...
antara hadiah2 yang saya menang..


yang ni saya dapat dari key.pho.Chee...
semua yang menyertainya menang..
nak tgk n3 GA saya kat SINI...


dapat sticker free jugak..
terima kasih banyak2,muga makin murah rezeki...

hadiah ni saya dapat dari GA sisMina
n3 GA saya kat SINI...
keputusan penuh kat SINI...peserta no61...
terima kasih buat sisMina,cantik beg manik tu...
saya suka sangat2...



yang di dapat dari blog ardinihumairah...
terima kasih ya Dni....
blog yang n3 nya best2...
kelendar ni saya dapat menyertai contest teka teki...
n3 GA saya kat SINI...
keputusan penuh kat SINI....semua menang...
terima kasih banyak2 ya!!!


menang GA msRedRibbonboutique,
dapat tee yg my bro pakai tu..
keputusan penuh kat SINI,
n3 GA saya kat SINI...
terima kasih banyak2...saya suka hitam..


ni hadiah kemenangan dari GA cik hammie
keputusan penuh kat SINI...
n3 GA saya kat SINI...
an embossed lycra shawl berwarna biru..
cantik dan sejuk je kainnya,...

banyak lagi koleksi tudung dan kain yang cantik2 di hammieheartshoppe..
g la usha2,mana tahu ada yang berkenan,harga nya pun tak mahal sangat......
layanan nya pasti memuaskan..



keychain ni saya dapat kerana n3 INI...juga dari puanstoberi...
thank you very2 much...
hadiah ni saya dapat kerana saya memenangi teka teki,
berapa tahun puanstoberi atau juga dikenali sisIda kerja?
tekaan saya 7tahun betul...
n3 tekaan saya di SINI....
keputusan pemenang kat SINI...
hadiah pemenang n3 sisIda kat SINI...

Oh ya, pada seorang peneka paling tepat dan cepat,(saya la tu)
adiah sampingan ini juga akan turut disertakan,boucher rm10 jusco disebabkan kat Kuantan xde Jusco
saya mintak cash,...tapi sis nak bg topup...saya terima je,mana2 tak pe...
bila hadiah sampai,bukak2 dapat sampul raya...ada rm10...
sis tak sempat g beli topup tu...kerana kesebokan yang melanda...saya ok je..

rajin nya sis buat n3 bila saya beritahu hadiah dah sampai...
comel sungguh brooch yang saya terima...
oren...terima kasih ya sis,saya suka sangat2..

tudung phasmina ni saya terima dari nurul nadia pemilik pelangihaty...
nama yang sama dengan saya...comel orangnya..

keputusan pemenang kat SINI...nettskerepek tu la blog saya...
n3 GA saya kat SINI...
terima kasih jugak kat KSP kerana memilih saya sebagai pemenang...


terima kasih buat nadia...saya suka tudung tu...
leh la saya pakai bila jalan2 nanti...

pada semua saya ucapkan terima kasih...
muga kalian semua senantiasa murah rezeki...
insyallah lain kali boleh buat GA n contest lagi...pasti saya ikut serta...
ada rezeki menang....tak menang tak pe...

1 comments:

  • Nisa' Azman said...

    Wah~....nadiah...
    Byk eh menang?! Congrats la ek.. ^_^
    xnk kongsi ke? haha.. nway, dtg click HB gak.

  • Post a Comment