JOM LA JOIN NI ..KLIK DULU !

KAWAN2 SAYA

MEH JOIN

SAYANG KAMU SANGAT2

Thursday, February 10, 2011

SENARAI PESERTA "LUCKY-LUCKY GIVEAWAY"

ni senarai perserta yang dah join GA saya..

sebenarnya senarai tu dah saya update kat sidebar,
tapi tak tau silap tang mana terdelete pulak..
penat tak hilang lagi,nak kena buat lain pulak,huhuhu nak buat camnekan..
saya update balik kat sini je la...
Nie la, nama-nama mereka yang sudi join GA ini. Terima kasih buat kalian semua...
opps!!ada lagi peserta yang belum follow saya n x letak link kawan2 kat mister linky's magical widget kat bawah sekali tu!!....


1.NUR EZZAT
2.lynn azlin
3.amiey lee
4.JIEDA
5.N@DI@
6.EB EZRIN
7.FADZILLAH
8.CIKSHAZ
9.MISZLOVELY
10.ZAIKULIM
11.NANAKIMIE
12.HADIFAR_R
13.SELIPAR BIRU
14.CIKPUANHADY
15.ABHAMZ
16.CUTE MUM
17.HUDA
18.NISA'AZMAN
19.MRS KELLY
20.UMILIZA989
21.AANIE
22.JASSNANI
23.ERAWATIE
24.MIZA YUSOF
25.MAMA CYDA
26.SARAH
27.INASEPI
28.ATIE@EJAY
29.CIK Z@I PEN@NG
30.LURUN NAUZZI NAMZAR
31.JUNIZA
32.AZATIESAYANG
33.MISS MUCUK
34.SYUHADAH
35.MAMA ZHARFAN
36.MISS EYES
37.AZIEDA RAZAK
38.MIZZNINA
39.UMMI ZAYDA
40.ADYSHARIZ
41.TIEFAZATIE
42.FATIN A.K.A ATEN
43.MAI'SARAH
44.TEHAA
45.NURHAFIZ2009(NUR)
46.MYRA JAY
47.NURUL NABILAMEDAN
48.SHIEYDAH-SHIEDA
49.CEMPAKAKUNING
50.NANA
51.LISSA
52.ADIANIEZ AIDA
53.FILA
54.AKMAFAIZAL
55.PUAN NINA
56.MISS RAN
57.PUTERA2PUTERI(IETA AZRI)
58.NOOR LIYANA
59.SYASYA FARHANA
60.MY SHAIZHAR
61.MAMA BALQIS
62.FATIN FASIHAH
63.NADRATUL
64.ANISAH SOFIAH
65.KIN
66.MIERA MOMO CHAN
67.SHEIRA




3 comments:

  • Mama Zharfan said...

    me no 35 :)

    me dh click ur Hb gak :)

    JOM skodeng blog me kalau sudi!

    mama zakuan said...

    baru nak join tapi tak sempat

    Huda said...

    no 17 ada

  • Post a Comment