JOM LA JOIN NI ..KLIK DULU !

KAWAN2 SAYA

MEH JOIN

SAYANG KAMU SANGAT2

Sunday, February 6, 2011

ADA SESIAPA NAK VOUCHER NI TAK?? FREE JE


Salam pagi semua peserta siapa nak voucher free ni,
saya terpaksa tutup penyertaan ni segera...
atas2 sebab yang xdapat dielakkan...


pemenangnya Myra Jay....
tahniah ya...
saya dah email voucher tu..
pape myra contact kat no phone yang ada kat situ ya!!!



hari tu join contest n survey kat..

Sihat Ceria Giftaway!

ada sesiapa yang nak, letak nama kat kotak komen..
nama blog n email..
ramai yg join saya buat cabutan..
kalau sorang anda la pemenang!!!
kalau nak join sehingga 10FEB2011..

voucher sah sehingga 28APRIL2011..
lama lagi kan...


3 comments:

  • Myra Jay said...

    MJ nak.. :)

    Nama : Nor Myra
    Blog : www.normj1001.blogspot.com
    Email : normj1001@hotmail.com

    umiliza989 said...

    umiliza989 nak

    nama:norliza
    blog: http://norliza989.blogspot.com
    email:norlizam5@gmail.com

    Fadzillah Kamarudin said...

    saya nak...

    nama : Fadzillah Kamarudin

    blog :http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/

    email : fadzillah_18@yahoo.com

  • Post a Comment