JOM LA JOIN NI ..KLIK DULU !

KAWAN2 SAYA

MEH JOIN

SAYANG KAMU SANGAT2

Sunday, May 23, 2010

NAK KATA APA KAT DIA NI YA!!!!!

malam tadi blogwalking kat alam maya ni,baca banyak n3 tentang binatang kesayangan,macam kucing,anjing,hamster n banyak lg...tapi banyaknya kucing la kan...binatang kesayangan nabi s.a.w...


terjumpa n3 yang sangat menyayat hati..tentang kucing,macam kat bawah ni,jumpa kat blog my
aunty,tengokla sendiri n nilaikan nya...tapi atas keperihatinan ayat2 Cik Tedi saya delete la ya....muga kita akan lbh tenang bila tak tengok gambar2 tu....nak baca lagi tentang orang yang sayang kan kucing g ke blog Papa mEOw....kat sini pun ada...

11 comments:

  • [ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

    mak ai..kucing tu mmg dah mampos ke lepas kene pijak br mampos?jahat2

    Amir said...

    benda ni banyak version. banyak pompual sial yg kejam pijak2 kucing ni...

    ♥ cik mija ♥ said...

    teruk!!kejam!!!adeii

    deeja ajeez said...

    okaaay.
    sangat melampau okayy,
    pergh.
    even saya tak suka kucing pun tak sampai hati nak buat macam ni

    suamihanyisterizuki said...

    itu ler, kucing tuh mampu buat ape la kat ko kan...eiii gream lak...

    can ili be akmal? said...

    masa dia letak kucing tu macam kucing tu dah mati je sblum dia bertindak lagi ganas?walau apa pon pompuan ni.adoi..muka sweet.tapi..!

    p/s.join contest saya.visit my blog

    my name is mimie said...

    pergh, mmg kejam..
    x ptut btol pompuan ni..

    Papa meow said...

    Salam ziarah, x sanggup nk tgk gambar2 tu semua, sedih, geram, sakit hati dan macam2 lagi.

    Fakhrur Razi said...

    ak pnh tgk org letak nih kt ms
    ish cmner leh tgamak wat cmtuh
    pijak je muka sndri kalau hebat sgt =.=

    Izyan Nadiah said...

    kurg aja btoi la minah ni pijak2 kucing!!

    MEDIHA OMAR said...

    bloody sick womannnnn!

  • Post a Comment