JOM LA JOIN NI ..KLIK DULU !

KAWAN2 SAYA

MEH JOIN

SAYANG KAMU SANGAT2

Sunday, January 31, 2010

KELAHIRAN TERBARU DAN CABUTAN BERTUAH CIKMIN.COM

ini n3 sticky mode,sila scroll kebawah untuk entry baru...

.
.
.
.
.


Cikmin.com merupakan sebuah laman blog peribadi yang mengisahkan tentang cikmin dan keluarga,disamping itu cikmin.com juga tempat cikmin berkongsi petua,resepi masakan,luahan perasaan,tips2 berguna untuk dimanfaatkan bersama.Semoga kelahiran cikmin.com yang amat istimewa ini akan terus mendapat sokongan padu dari anda semua.Salam untuk semua dan Terima Kasih.

simple je copy n paste ayat2 kat atas tu,
cabutan bertuah kat blog cik min,
tahniah dah memiliki Domain dan Hosting sendiri,
3 pemenang dicari...

hadiah2nya...

set minyak wangi PURE,
Watermark istimewa(versi hitam/putih) dari Little Colour Shop dan sepasang Brooch.
(akan di update gambar kemudian)
Cabutan bertuah ini akan tamat pada tengah malam pukul 12mlm 14hb februari 2010.
jom serbu ramai2,mana tau bertuah.....nak join g SINI...


3 comments:

  • CikMin said...

    salam dear...ok cikmin dah view! gud luck ye...

    nadiah said...

    tq cikmin...

    Mizuri said...

    nk join la...hihi

  • Post a Comment