JOM LA JOIN NI ..KLIK DULU !

KAWAN2 SAYA

MEH JOIN

SAYANG KAMU SANGAT2

Tuesday, January 19, 2010

cOntesT sErLaHkAn DiRiMu

join lagi contest,kali ni kat blog cik pinky pwincess




gambar yang harap2 bawak tuah kali ni...



saya tau contest ni dari my mansion blog,
yg rajin join contest macam saya...

Tarikh tutup :15-02-2010 sempena dgn birthday mak


Hadiah?


hadiah utama : 1 box ampoules (ade 10botol)dan facial massanger (wow!menarik bukan!)
tempat kedua : 5 botol ampoules + girl stuff**

tempat ketiga : 4 botol ampoules + girl stuff **
3 x saguhati : anything girl stuff **

rasa2 saya ni xpunya masaalah ngan kulit muka,
cuba nak hilangkan hitam kat bawah mata je,
harap2 cik pinkypwincess dapat membantu...

jom kita join ramai2,masih ada masa lagi ni...DISINI...


5 comments:

  • ♥akukahmilikmu®♥ said...

    konpem boleh menang..gud luck..sweet jer..

    girlmansion# said...

    hehe....
    hdiah dy best giler kan... =)
    gudluck babe!

    nadiah said...

    doa2 kan lah saya menang ya...

    Zat said...

    bergaya.hehehe

    ~ ReD ~ said...

    gud lux...;)

    salam singgah..;)

  • Post a Comment