JOM LA JOIN NI ..KLIK DULU !

KAWAN2 SAYA

MEH JOIN

SAYANG KAMU SANGAT2

Tuesday, November 30, 2010

CONTEST TEKA TEKI


jom kita berteka teki...
diblog dunia anakku...
berakhir hingga 10DIS2010..
klik je link kat bawah ni...

CINDAI BOUTIQUE 1st GIVEAWAY


2 pemenang bertuah bakal menerima tudung seperti kat gambar tu!!!
nak jugak laaa..
jom join GA Cindai Boutique..
berakhir hingga 5JAN2011..
nak jugak???
klik je link kat bawah ni...

MYA ELZARA 3th BIRTHDAY GIVEAWAY


Happy b'day to sweet girl MyaELzara...
sedap nama tu,comel orangnya...
yang ke3 tahun..
muga jadi putri yang solehah,pandai mengaji..
berjaya n jadi anak kebangaan mak ayah,..
juga disayangi oleh semua..
GA berakhir pada 6DIS2010,11.59malam..
pada kawan2 yang nak join jugak klik je link kat bawah ni..

saya ambil gambar ya!!


Antara hadiah2 yang akan di menangi adalah seperti :-


HADIAH UTAMA


Ini cuma Gambar Contoh yer..


Yang pasti... Hadiah UTAMA adalah 1 Set Bed Sheet & Comforter

(sponser dr Mama Mya Elzara)


5 Hadiah Saguhati

2 x Fridge Magnet dari Guilin

3 x Bekas Syiling Bersulam dari Guilin

(Sponser dr Papa Mya Elzara yg baru jer balik dr berholiday kat Guilin)

MAMALYNA'S CRABSTICK POPIA GIVEAWAY


Pasti sedap popia tu kan!!
nak jugak???
meh join GA Mamalyna's...
GA berakhir 15DIs2010,
klik je link kat bawah ni..

FIRST GIVEAWAY CONTEST



salam friend~
salam..saya join c0ntest lg! thks pada klurbanite sbb invite saya k~ c0ntest ni diadakan sempena genap sebulan klurbanite.com klu nk menang rm100 jom join!!


Apakah syarat untuk memasuki pertandingan ni?

1. Pastikan anda mempunyai blog
2. Follow saya di Followers Section
3. Like saya di Our Fan Club Section (Facebook)

4. Subscribe feeds saya.

CONTEST 4 MY BIRTHDAY

Happy birthday to u,

happy birthday to u,
happy birthdy to u Nad_ira...
happy birthday to u..
muah,muah,muah...
muga ira berjaya mencapai cita2..
berjaya dengan cemerlang..
menjadi anak yang solehah..
kebangaan mak ayah..
berjaya jugak di dunia dan akhirat....
jom join GA ni ramai2,
akan berakhir hingga 10DIS2010..
klik je link kat bawah ni nak tahu syarat2 dan hadiahnya..



Monday, November 29, 2010

CUTI_CUTI SEKOLAH G.A !


terima kasih buat cikanna ajak saya join GA Mama Adam,

jangan lupa follow blog Lady_Dyla... jugak ya!!
penyumbang terbesar GA Aanie ni...
so kena tag 2 kawankan!
saya nak tag mata hati n has...
nak join jugak ya!!
klik je link kat bawah ni..
GA berakhir hingga 31DIS2010,11.59malam..

MY LOVELY FRIENDS PHOTO CONTEST



Saya nak join contest mummy cute...
senang dan mudah je.
nak tahu pe syarat2 n pe hadiahnya..
klik je link bawah ni...
contest berakhir pada 11DEC2010...

CONTEST : ULANGTAHUN SEKILASS.COM YANG PERTAMA

”Glitter




Saya nak join jugak la contest di sekilass.com..blog norfa,
beliau adalah adik kepada sumijelly...
contest sempena anniversary pertama blog nya..
tahniah ya norfa..muga makin mantop n3 yang bakal menyusul nanti...

. Hadiah akan diberi kepada 3 orang pemenang.(boleh pilih wang tunai / topup)

Pertama - 1 x RM 50

Kedua – 1 x RM 30

Ketiga – 1 x RM 20

Entry mana satu yang anda paling suka di dalam Sekilass Dot Com dan sila beritahu kenapa?
*kalau nak cerita pasal tuan blog pun boleh juga… ::blushing:: *o

banyak n3 yang saya suka kat blog norfa ni..tapi yang paling saya suka
kenapa saya suka n3 ini..
kerana doa yang di n3 tu buat saya terfikir sejenak..
percaya la kerana jodoh pertemuan semua telah diaturkan oleh Allah,
walau dimana kita,bagaimana keadaan kita satu masa nanti kita tak kan terlepas,
dari bertemu dengan nya..jodoh yang terbaik buat kita...
walau sakan kita bercinta,mencurah rasa kalau bukan jodoh kita,
dia tetap takkan kita miliki..
percaya lah kalau bercinta biar lah seadanya..
jangan diberi semuanya..
hak kita hanya pada yang berhak untuk memiliki kita....
jangan sedih kerana Tuhan lebih tahu apa yang terbaik buat diri kita..
insyallah
doa saya buat norfa muga bahagia bersama sidia...


Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang

Ya Allah…
Seandainya telah Engkau catatkan…
Dia milikku tercipta buatku…
Satukanlah hatinya dengan hatiku…
Titipkanlah kebahagiaan antara kami…
Agar kemesraan itu abadi…

Ya Allah…
Ya Tuhanku yang Maha Mengasihani…
Seringkanlah kami melayari hidup ini…
Ketepian yang sejahtera dan abadi…
Maka jodohkanlah kami…

Tetapi Ya Allah…
Seandainya telah Engkau takdirkan
Dia bukan milikku…
Bawalah dia jauh daripada pandanganku…
Luputkanlah dia dari ingatanku…
Dan periharalah aku dari kekecewaan…

Ya Allah ya Tuhanku yang Maha Mengerti…
Berikanlah aku kekuatan…
Menolak bayangannya jauh ke dada langit…
Hilang bersama senja yang merah…
Agarku sentiasa tenang…
Walaupun tanpa bersama dengannya…

Ya Allah yang tercinta…
Pasrahkanlah aku dengan takdir-Mu…
Sesungguhnya apa yang telah Engkau takdirkan
Adalah yang terbaik untukku…
Sesungguhnya Engkau Maha Mengetahui…
Segala yang terbaik buat hamba-Mu ini…

Ya Allah…
Cukuplah Engkau sahaja yang menjadi pemeliharaku…
Di dunia dan akhirat…
Dengarkanlah rintihan daripada hamba-Mu
yang daif ini…

Jangan Engkau biarkan aku sendirian…
Di dunia ini mahupun di akhirat…
Menjuruskan aku ke arah kamaksiatan dan kemungkaran…
Maka kurniakanlah aku seorang pasangan yang beriman…
Agar aku dan dia sama-sama dapat
membina kesejahteraan hidup…
Ke jalan yang Engkau redhai…
Dan kurniakanlah kepadaku keturunan yang soleh dan solehah…

Ya Allah…
Berikanlah kami kebahagiaan di dunia dan akhirat…
Dan periharalah kami dari azab api Neraka…

Amin…amin…Ya rabbal ‘aalamin.

Pada kawan2 yang nak join jugak nak tahu syarat2nya klik je link kat bawah ni ya!!!
GA akan berakhir hingga 30NOV2010,11.59malam..

Sunday, November 28, 2010

FIRDANI 'TEKA NAMA' CONTEST




Saya nak join contest Firdani..
GA berakhir 15DIS2010..
nak kena tag 5 orang kawan..
so saya nak tag khumaera,fakhrur razi,teha,cikanna dan daniela...
pada kawan2 yang tak kena tag g je kat link bawah ni ya!!

Saturday, November 27, 2010

IMRAN BELATED BIRTHDAY GIVEAWAY

Salam n happy b'day buat adik Imran..

pada 10Sept2010..
sorry akak lambat wish..
muga jadi anak kebanggaan mak ayah,jadi abang yg baik pada adik2..
pandai mengaji,berjaya dalam pelajaran juga jadi anak yang soleh....

Firsttime baca n3 n syarat2 yang apa patut buat nak masuk GA
mummy imran ni wow! susahnya..
tak pernah org buat,kira mencabar jugak ni...
tapi bagi saya cuba dulu baru tahu..
orang yang memang gila GA macam saya seronok nak cuba..
menang kalah belakang kira..
save gambar kat pendrive g print kat luar..
balik umah letak kat tembok umah snap gambar..

GA akan berakhir pada 1DIS2010,
pada kawan2 yang nak join n tahu syarat2nya,
klik je link kat bawah ni..

Friday, November 26, 2010

HADIAH NANA DAH SAMPAI



FM yang Nana janji kan kat GA dia dah sampai..
terima kasih ya sis...cute sangat..
lum lagi sampai Bukit Freaser sebenarnya..
insyallah satu masa nanti nak g jugak..
nak tengok pemandangan yang cantik..
n3 saya kat SINI...
nak tengok keputusan penoh GA nana klik SINI..

no 16 : nadiah





HADIAH NIA DAH SAMPAI




.Tapi, hadiahnya, key chain lain, bukan yang kura-kura tu ya.


Salam buat nia hadiah dah sampai..
buku dari nia,bukan keychain spt yang diberitahu diblog,
nak tengok keputusan penoh GA nia kat SINI...
suka sangat dapat buku tu,
leh buat roti sendiri nanti..

HINGGA 31OCT2010

FASHIONABLE WITH HIJAB CONTEST !





nak join contest lagi!!!
Fashionable With Hijab KAT SINI..
happy anniversary ke2 jugak buat Ciktasya..


kenapa ciktasya kena pilih saya..
pertama2nya saya pakai hijab banyak colour..
sesuai ngan selera ciktasya kan! kan!
kat situ mencerminkan wonderful life simple n ayu...
macam cikTasya yang senantiasa ayu je..
keduanya kerana nak hadiah..hehehe..
tu je la sebab2nya!

contest berakhir hingga 29NOV2010..
sebelum tu nak tag nur_eimi,pieka boo dan cikanna..
join tau!!!


Thursday, November 25, 2010

G.A AZIEDA RAZAK BIRTHDAY

Harap2 masih sempat nak wish B'dy Azieda ni,

happy b'day ke22 Azieda,
muga dipjgkan umo dan dimurahkan rezeki selalu..

sesiapa nak wish klik je link bawah ni..
last day nak wish 26NOV2010,4.30petang..



Wednesday, November 24, 2010

PENGANTIN BARU GIVEAWAY


Sape nak hadiah dari pengantin baru?
meh join GA Asfiedaimpiana,
GA akan berakhir hingga 6DIS2010..
Jangan lepas kan peluang ni..
tekan je link bawah tu..

_1st GIVEAWAY-THE CHRONICLES OF YAYA-





JOM JOIN GIVEAWAY PERTAMA YAYA!!
GIVEAWAY INI DIBUAT SEMPENA HARI JADI YAYA 1 DISEMBER NANTI

nak join klik link bawah ni

LUCKY FOLLOWERS

2 pemenang akan menang hadiah dari Nurkhaisha...

kenalah join GA yang sedang diadakan oleh nya dulu..
GA akan berakhir bila followers ke2000 diperolehi..
pe tunggu lagi ramai2 lah join GA ni ya
Klik link kat bawah ni kalau nak join n tahu syarat2nya...

CONTEST TEKA KERETA


Cuba teka kereta apa yang warna merah tu..??
jawapan saya : toyota camry
id follower : nadiah
harap2 tekaan saya betul ya kak Faryza..

sesiapa nak cuba teka jugak klik je link bawah ni...

teka sehingga 28NOV2010..

Tuesday, November 23, 2010

1st GA CIKGU CT JUNIOR

salam kenal bt cikgu CT,

muga ukwah yang terjalin disini mesra selamanya..
Cikgu Ct Junior buat GA,mesti la saya nak join..
tengok hadiah2nya best sangat...
harap2 salah satu tu leh jadi milik saya..

mari ramai2 join GA ni..
yang akan berakhir hingga 31DIS2010,
klik je link bawah ni kalau nak join sama..

Hadiah yang CT bg nie ikhlas tuk anda smua yg bertuah..
Kali nie bukan ajer hadiah pingan mangkuk cawan teko
tapi jg ada set perfume...

HADIAH UTAMA

SPECIAL GIVEAWAY

LITTLE FINGERS PERSONAL CALENDAR GIVEAWAY 2010

nak dapat calender ni,

mari join GA EB@MAMAAERISH'N'AED..

date2 penting saya,
birthday saya..27Aug
birthday adik saya..25Feb





nak tag Siti dan cikanna
ada sesiapa lagi nak join klik sini...
GA berakhir pada 23DIS2010..

MYAUTHENTICZONE OPENING GIVEAWAY


kena tag dengan Siti..tq so much..
ajak saya join GA ROSIE POSIE
komen saya tentang My Authentic Zone Online Shop,
terus terang saya kata kan selalu juga shopping on9 ni,
suka kalau layanan nya tip top,servisnya cepat..
barangan yang jadi pilihan ada stok n masa tu ada promosi..
pada owner bagi kad diskaun pada follower dan selalu2lah owner buat promosi,
tu je ya!

Hadiah untuk pemenang:


wah bestnya,nak2!!!
leh pilih sendiri mana yang kita nak dari item2 dari
Victoria's Secret Secret Garden Collections..
GA akan berakhir hingga 25DIS2010..
saya nak tag yaya dan tinie
mari2 join GA ini..
klik je link kat bawah ni...

JOM BELAJAR JAHIT BAG DUIT

Click to Enlarge
wristlet


P1020755
long wallet


small wallet

TOPUP PERCUMA DAN OLE-OLE DARI SARAWAK PERCUMA??



sape nak topup free dan ole2 dari Sarawak,
jom join GA Sern Jang..
saya nak tag cikanna dan imanmom laa..

OH MY DEAR CLOSET GIVEAWAY


Jom ramai2 join GA Oh My Dear Closet,
GA berakhir hingga 22DIS2010,
Klik je link kat bawah tu kalau nak join ya!!

BUL BUL CRAFT GIVEAWAY

Saya nak join GA Nur Hidayah,

pemilik Bul bul Craft..
cantik2 hasil craft yang dihasilkan disini..
GA berakhir pada 19DIS2010..
Klik je link kat bawah ni kalau nak join ya!!!
http://nurhoneysweet.blogspot.com/2010/11/give-away-bulanan.html

hadiahnya..

1)key chain flower (1pcs)
2)fabric button ( 30 pcs)
3)h/p strip english cotton (1 pcs )
4)brooch english cotton ( 2 pcs )
5)
Tiny Button (assorted shapes) (50 pcs)