JOM LA JOIN NI ..KLIK DULU !

KAWAN2 SAYA

MEH JOIN

SAYANG KAMU SANGAT2

Saturday, November 27, 2010

IMRAN BELATED BIRTHDAY GIVEAWAY

Salam n happy b'day buat adik Imran..

pada 10Sept2010..
sorry akak lambat wish..
muga jadi anak kebanggaan mak ayah,jadi abang yg baik pada adik2..
pandai mengaji,berjaya dalam pelajaran juga jadi anak yang soleh....

Firsttime baca n3 n syarat2 yang apa patut buat nak masuk GA
mummy imran ni wow! susahnya..
tak pernah org buat,kira mencabar jugak ni...
tapi bagi saya cuba dulu baru tahu..
orang yang memang gila GA macam saya seronok nak cuba..
menang kalah belakang kira..
save gambar kat pendrive g print kat luar..
balik umah letak kat tembok umah snap gambar..

GA akan berakhir pada 1DIS2010,
pada kawan2 yang nak join n tahu syarat2nya,
klik je link kat bawah ni..

3 comments:

  • Fakhrur Razi berkata said...

    err contest ap ni?
    syarat2 dia xde ke

    nadiah said...

    contest yang paling mencabar pada saya laa..
    meh join sama,g je kat link atas tu

    good luck

    notti netti said...

    kih kih kih, ya,,,I dah lihat....eheheh tinkiu...:)

  • Post a Comment