JOM LA JOIN NI ..KLIK DULU !

KAWAN2 SAYA

MEH JOIN

SAYANG KAMU SANGAT2

Tuesday, March 30, 2010

TAMBAH DUIT DENGAN MY LOOK



Apa itu My Look ?


My look ni macam GOOGLE, YAHOO...ape kelebihan My Look ni???My look ni macam carian la...nama pun LOOK kan...tapi bezanyer dengan Google & Yahooo adalah...

setiap kali kiter search anything kat MY LOOK....my look akan buat pembayaran kat akaun kawan2....selama ni kita search kat Google @ yahoo tak de dapat duit kan...tapi MY LOOK bagi duit kat kita kalo kita search anything dari My Look...

Setiap ape yang kiter SEARCH akan di bayar $0.22 tetapi terhad hanya untuk 5 kali carian(search) saja dalam masa sehari k...kalo lebih tak di kira ok...so cuba kawan2 kira berapa banyak duit yang kawan2 dapat kali tiap2 ari search pakai My Look ni...
tak rugi pun bukan kena bayar....kalo kawan2 nak register???

LEH KLIK SINI....SAYA NAK REGISTER MY LOOK

nak register pun senang jerk...semudah masukkan email address then masukkan password...then dah siap akaun kawan2...

cuba la saya dah register...kawan2 biler lagi???

info ni saya jumpa kat sini,

terima kasih kerana berkongsi....




MyLook

2 comments:

  • sasha* said...

    nak setia dgn nuffnang je :P

    nadiah said...

    it's ok gak kan!!!

  • Post a Comment