JOM LA JOIN NI ..KLIK DULU !

KAWAN2 SAYA

MEH JOIN

SAYANG KAMU SANGAT2

Saturday, October 1, 2011

CARI RUMAH SEWA

assalamualaikum semua kawan2,lamanya saya x berblog rindu sangat2...
banyak benda sebenarnya nak uruskan buat masa ni..banyak benda yang x dsangka2 hadir dalam hidup ini....
sekarang ni tengah cari rumah sewa area2 bangi,untuk my family,my dad dapat kerja kat sana...
kalau boleh biar lah rumah tu luas dari rumah kami sekarang ni ...dekat ngan sekolah rendah,menengah dan tadika,kalau boleh adik2 g sekolah tu leh jalan kaki je...nak yang 4 bilik...sewa dalam rm900 kebawah la ya!itu yg my dad mampu buat masa ni la...
mana tau ada antara kawan2 tau ada rumah berdekatan atau dkejiranan kawan2 untuk disewa...
dikajang pun ok...nak masuk awal bulan sebelas nanti masa adik2 cuti sekolah...

3 comments:

  • Nisa Greennnpanda said...

    salam n hye nadaiah...

    mmg serious lame awk xb'blogging~.. owh, cr umah sewa ke? sy xtau la, coz sy dok area shah alam, huhu~.. sori..

    eT said...

    try google..hehe

    Edy Zaidi said...

    Please vote for Www.danielzaidi.com in MITBCA2012 : Malaysia International Tourism Photography/Art Blog

    Vote for www.eqbalzack.com in DiGi WWWOW Awards 2012 : Blogger of The Year

    Thanks guys for your helps...really appreciate it! LOVE U lah..:p

  • Post a Comment