JOM LA JOIN NI ..KLIK DULU !

KAWAN2 SAYA

MEH JOIN

SAYANG KAMU SANGAT2

Saturday, October 1, 2011

CARI RUMAH SEWA

assalamualaikum semua kawan2,lamanya saya x berblog rindu sangat2...
banyak benda sebenarnya nak uruskan buat masa ni..banyak benda yang x dsangka2 hadir dalam hidup ini....
sekarang ni tengah cari rumah sewa area2 bangi,untuk my family,my dad dapat kerja kat sana...
kalau boleh biar lah rumah tu luas dari rumah kami sekarang ni ...dekat ngan sekolah rendah,menengah dan tadika,kalau boleh adik2 g sekolah tu leh jalan kaki je...nak yang 4 bilik...sewa dalam rm900 kebawah la ya!itu yg my dad mampu buat masa ni la...
mana tau ada antara kawan2 tau ada rumah berdekatan atau dkejiranan kawan2 untuk disewa...
dikajang pun ok...nak masuk awal bulan sebelas nanti masa adik2 cuti sekolah...

5 comments:

  • Nisa Greennnpanda said...

    salam n hye nadaiah...

    mmg serious lame awk xb'blogging~.. owh, cr umah sewa ke? sy xtau la, coz sy dok area shah alam, huhu~.. sori..

    eT said...

    try google..hehe

    Edy Zaidi said...

    Please vote for Www.danielzaidi.com in MITBCA2012 : Malaysia International Tourism Photography/Art Blog

    Vote for www.eqbalzack.com in DiGi WWWOW Awards 2012 : Blogger of The Year

    Thanks guys for your helps...really appreciate it! LOVE U lah..:p

    Dewi Aja said...

    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    sherlina halim said...

    Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

  • Post a Comment