JOM LA JOIN NI ..KLIK DULU !

KAWAN2 SAYA

MEH JOIN

SAYANG KAMU SANGAT2

Sunday, April 10, 2011

says.com

salam semua kawan2,hari ni saya nak share camne nak dapat duit sambil2 kita online...
sama jugak ngan HB,nuffnang..just klik kita dapat lah duit...

yang ni sama jugak cam nuffnang, says.my/ ni ...untuk pengguna facebook...
sorang klik says.com akan dapat rm1...mudah tu! jom join says.my/

klik says.my/.....
klik sign in seperti gambar di bawah ni...yang warna purple tu...


kemudian isi maklumat yang dikehendaki...siap...
% sambil online kita klik2...says.my/
tak salah kan kalau kita mencuba...
kalau tak berhasil kita lupakan je!!

2 comments:

  • Jieda said...

    lepas ni dah boleh mintak klik2 ye he3.

    Nisa' Azman said...

    thanks nadiah perkenalkn sy ngan says.my...
    nnti sy click campaign says.my kat blog nadiah if nadiah ade post ye.. same2 tlg, hehe..

  • Post a Comment