JOM LA JOIN NI ..KLIK DULU !

KAWAN2 SAYA

MEH JOIN

SAYANG KAMU SANGAT2

Sunday, April 4, 2010

AWARD LAGI


dapat award dari ZARIE n terima kasih banyak2...
sebenarnya lum layak lagi dapat ni...
Guy yang bagi award nih ckp; ada beberapa pekara sebelum saya boleh perasan jadi "Beautiful Blogger". huhu. Syarat-syaratnya ialah:

1. Ckp tima kasey!!~ kat pemberi award sambil link-kan beliau
2. Bagi kat lima belas (baca:15) blogger yang anda baru je discover dan mereka tu fantastik, bombastik, mr loba-loba :P
3. Kontek mereka yang disebutkan dan bagitau mereka dah menang award
4. Bagitau 7 perkara pasal diri anda.


7 perkara tentang diri saya...
1.muda lg
2.baru je dalam dunia blog ni...
3.masih single tah bila nak berdua ya...
4.suka makan...
5.suka cari kawan...
6.tengah cari kerja...
7.suka membaca....
tu jela ya ....

15 tu ramai sgt la 5 je,cukup la tu....
2.zik
4.roy


sila terima kawan2 award dari saya.....
tak terima nnti kena jual tau!hehehe...

1 comments:

  • Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

    terima kasih sebab bagi award nie.. hehe , nanti dah buat.. kita buzz k... :-)

  • Post a Comment